Новини

Відбувся другий етап Всеукраїнської хресної ходи за мир в Україні

З 25 по 28 квітня 2023 року відбувся другий етап Всеукраїнської хресної ходи з іконою Покрова Богородиці з часткою Її Омофору та Благодатним Єрусалимським вогнем.


Цього разу святині Всеукраїнської хресної ходи у супроводі священнослужителів, які є співробітниками Синодального відділу по взаємодії із ЗСУ та іншими військовими формуваннями України, побували у Рівненській, Волинській та Володимир-Волинській єпархіях.

Нагадаємо, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія початком цієї Ходи стала Пасхальна духовно-гуманітарна місія на Донбасі.

“Саме перед цими святинями наші Захисники, які зараз боронять та звільняють Україну на Сході, молились за мир та перемогу. Нині ми, вірні чада Української Православної Церкви, перебуваючи у складних випробуваннях, як і раніше, молимось за те, щоб Богородиця покрила Своїм Омофором весь наш багатостраждальний український народ і щоб наші Захисники з перемогою повернулись у свої домівки живими та неушкодженими”, – зазначають у Військовому відділі.

 

 

Джерело