Новини

Військовий відділ УПЦ передав допомогу ЗСУ на півмільйона гривень

Синодальний відділ Української Православної Церкви із взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями передав допомогу захисникам України. На суму 500 тис. грн було придбано військову амуніцію для одного із підрозділів Збройних Сил України. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

«З перших днів війни усі єпархії Української Православної Церкви долучилася до допомоги постраждалим від війни. Соціальний відділ УПЦ надає гуманітарну підтримку біженцям, медикам, переселенцям. Але особливої допомоги потребують наші захисники. Підтримуємо наших військових молитвою і посильною допомогою», – поділилися в Українській Православній Церкві.

Гуманітарний вантаж було придбано та передано за ініціативи голови Синодального відділу Української Православної Церкви із взаємодії зі Збройними Силами митрополита Білоцерківського і Богуславського Августина.

Раніше Військовий відділ УПЦ передав гуманітарну допомогу захисникам України на передову. Військовим передали тактичні ноші, каремати, спальні мішки, теплий одяг, господарський та технічний інвентар.

 

Джерело

 

photo 2022 10 03 12 39 30